Следвайте Гласове в Нашата цел не е да присъстваме в парламентарния

...
Следвайте Гласове в Нашата цел не е да присъстваме в парламентарния
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане прави тиха електорална революция

Следвайте " Гласове " в 
" Нашата цел не е да присъстваме в парламентарния живот на републиката, не просто да бъдем показани в Народното събрание, а да управляваме страната. Социологическата картина на обществото демонстрира, че няма по какъв начин една партия да завоюва независимо властта, само че единствено за две години " Възраждане " - от неспоменавана от социолозите се трансформира в трета политическа мощ. Очевидно обстановката в страната е динамична. Но сега " Възраждане " прави тиха електорална гражданска война ". Това сподели пред БНР Костадин Костадинов, водач на партия " Възраждане ". 

И напомни целта на партията - българският народен интерес да бъде над всичко, " нещо което не важи за останалите политически сили ". 
" От тази позиция няма да създадем устойчиво държавно управление с тях, въпреки че нашите гласоподаватели ни задължават и позицията, която имаме като парламентарна мощ, ни задължава да си приказваме с останалите. Ние не сме натикани в ъгъла и освен ние търсим политически разговор с другите, само че и те ни търсят. В предходния и в по-предишния парламент имахме оферти за присъединяване в съставянето на кабинет. Но нашите съперници в Народното събрание в никакъв случай няма да могат да схванат метода, по който действа една класическа политическа партия като " Възраждане ", тъй като те не са се борили за нищо през живота си, защото са конфигурирани ". 
В предаването " 12+3 " Костадинов акцентира, че с останалите партии " Възраждане " има цивилизационни разлики:  

" Тези хора живеят със самочувствието, че живеят от вярната страна на историята. Виждаме съществено възобновление на нацизма и на фашизма в нашата страна, изключително по-късно, което се случва с следващата сапунка с Паметника на Съветската войска. Един човек отива с чук, троши монумент и това се приема като жест на мъжество. Още по-голямата идиотщина е, когато политически обединения стартират да приказват за премахването на този монумент. Ако един монумент символизира битката против фашизма, какво символизира премахването на този монумент? Символизира завръщането на фашизма. Фашизъм, единствено че маскиран като евро-атлантизъм ". 
По думите му, откакто е станало ясно, че влизането на страната ни в еврозоната се отсрочва, броят на подписите в поддръжка на референдума за опазване на българския лев за една седмица се е нараснал със 7000. 
" Навсякъде желанието на българите е да бъдат питани и да не се допусне унищожаването на българския лев и на българската финансова самостоятелност. С всеки минал ден подписите стават от ден на ден. Колкото по-силен става българският народ, толкоз по-страхлив става българският политически хайлайф. Затова имаше опити подписката да бъде саботирана. Гражданите са развили забавен политически компас в себе си, който им споделя - когато българският политически хайлайф стартира да приказва за нещо, че е неприятно, значи то е положително ". 
Интервюто на Петър Волгин с Костадин Костадинов в предаването " 12+3 " можете да чуете.
Източник: БНР
 
 
 
 
 
27 Фев 20234027 Фев 20234727 Фев 202322627 Фев 202329627 Фев 202395327 Фев 20231819КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023132407 Фев 2023178726 Фев 2023629818 Фев 20231336
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР